oyiyiyiuy

Søger du tandlæge?

Din lokale tandlæge nær Klarup

Hvis du søger tandlæge, så er Storvorde Tandklinik dit sikre valg. Det er nemmere at skifte tandlæge end man skulle tro, men vi hjælper dig gerne med det praktiske, så du ikke skal fokusere på andet end dit behandlingsforløb. Hos Storvorde Tandklinik kan du føle dig tryg i tandlægestolen.

Både som patient og behandler opbygger man over tid et tillidsforhold. Som lokal tandlæge holder vi af den daglige og nære relation til alle vores patienter.

Udbuddet af tandlæger er blevet større, og du som patient kan have svært ved at vælge en tandlæge, som passer til dine behov og ønsker. Vi har åbent for tilgang af nye patienter, og vi guider dig gerne igennem vores tandlæge tilbud.

Hvorfor vælge Storvorde Tandklinik?

Blandt de mange tandlæger i Region Nordjylland, og især nær Aalborg, så er Storvorde Tandklinik din tandlæge. Vi tager nemlig imod patienter fra Klarup.

Vi har en klar vision om, hvordan man driver tandlægeklinik. Derfor stiller vi hos Storvorde Tandklinik høje krav til hygiejne, kvalitet og miljø – samtidig med at vi lægger vægt på at vores patienter altid skal være i fokus.​

Hygiejne, kvalitet og miljø

Hos Storvorde Tandklinik er hygiejne i højsædet. Vi bruger engangsmaterialer, hvor det er muligt. Derudover er instrumenter og øvrigt materiale altid steriliseret. Det giver hygiejnisk tryghed for dig som patient på klinikken.

Vi sætter en ære i at følge med i den nyeste udvikling indenfor tandlægefaget, og derfor insisterer vi på at benytte os af nyt udstyr og materiale, der er videnskabeligt dokumenteret og fagligt i orden.​ Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores tandlægeydelser.

Et tandlægebesøg skal være en god oplevelse, lige fra du træder ind ad døren. Vores klinik har derfor en god beliggenhed, og der er altid en god atmosfære på klinikken. Vi lægger vægt på, at du har det godt hos os og, at du får en kompetent tandbehandling.

Patienten i fokus

Det er vores ønske, at du bliver vejledt, og at du bliver oplyst omkring dine muligheder for behandling. Det er også vigtigt for os, at du, som patient, har de bedste betingelser for at blive oplyst og følge med i, hvad der sker under din behandling. Vi ønsker både at vores patienter har et sundt tandsæt, er glade for deres resultat, og at man får en behagelig oplevelse, når man besøger tandlægen.

Af samme årsag har vi fokus på odontofobi, populært kaldet tandlægeskræk. For nogle patienter kan det kræve stor overvindelse at gå til tandlæge. Det er vi bevidste om. Derfor gør vi meget ud af, at du føler dig lyttet til som patient, og at du føler dig tryg i tandlægestolen. I det hele taget er det at være imødekommende, professionel og respektfuld overfor patienterne nøgleord for os i hverdagen – uanset om du lider af tandlægeskræk, har brug for en akut tandlæge eller anden form for behandling.

Hos Storvorde Tandklinik er patienten nemlig altid i fokus.